Затверджено Умови прийому молодших спеціалістів до ВНЗ

0
1316

Міністерством освіти і науки затверджені Умови прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2017 році. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич. Документ пройшов процедуру державної реєстрації у Міністерстві юстиції, зазначається на сайті Освіта.ua.

Умови є обов’язковими для навчальних закладів незалежно від форм власності та підпорядкування, крім військових навчальних закладів.

Згідно з документом, конкурсний відбір для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2017 році буде здійснюватись за результатами вступних випробувань.

Для вступу на основі базової загальної середньої освіти вступне випробування матиме форму вступних іспитів, творчих конкурсів або співбесіди.

Абітурієнти, які вступатимуть на основі повної загальної середньої освіти зараховуватимуться за результатами ЗНО, творчих конкурсів, вступних іспитів або співбесід. У 2017 році прийматимуться сертифікати зовнішнього оцінювання 2016 та 2017 років.

Ті вступники, які вступатимуть на навчання для для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника проходитимуть фахові вступні випробування.

Прийом заяв та документів від абітурієнтів розпочнеться 01 липня та триватиме до 18.00 14 липня.

Вступні іспити, творчі конкурси та співбесіди відбудуться у період з 15 липня до 22 липня.

Рейтинговий список вступників, які вступатимуть на основі вступних випробувань, із зазначенням рекомендованих до зарахування буде оприлюднений не пізніше 12.00 год. 24 липня. Одночасно вступники отримають інформацію про отримання чи неотримання ними права на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за державним або регіональним замовленням.

Зарахування студентів за державним або регіональним замовленням відбудеться не пізніше 12.00 31 липня. Контрактників зарахують не пізніше 30 серпня 2017 року.

Для вступників, які вступатимуть на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання вступна кампанія розпочнеться в інші терміни.

Зокрема, реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження додатків до документів про повну загальну середню освіту розпочнеться 29 червня та закінчиться о 18.00 год. 25 липня.

Медичні огляди та інші доконкурсні процедури, якщо це визначено установленими законодавством особливими умовами конкурсного відбору на відповідні конкурсні пропозиції, будуть проведені до 11 липня. Прийом заяв та документів розпочнеться 12 липня.

Прийом заяв та документів від вступників, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів закінчиться о 18.00 01 серпня.

Прийом заяв і документів від абітурієнтів, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання триватиме 08 серпня.

Творчі конкурси відбудуться з 28 липня до 07 серпня, вступні іспити з 02 до 07 серпня, а співбесіди з 02 до 04 серпня.

Списки осіб, рекомендованих до зарахування за результатами співбесіди будуть оприлюднені не пізніше 12.00 год. 05 серпня.

Рейтинговий список вступників, які вступатимуть на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, творчих конкурсів та вступних іспитів буде оприлюднений не пізніше 12.00 год. 09 серпня.

Вступники, які отримають рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12.00 год. 12 серпня.

Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням відбудеться не пізніше 12.00 год. 14 серпня. Зарахування абітурієнтів, які навчатимуться за кошти фізичних або юридичних осіб – не пізніше 30 вересня.

Умовами прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2017 році визначені інші особливості набору абітурієнтів у 2017 році.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.