Переяславці на чемпіонаті області із тхеквондо стали призерами

0
1280

20 травня відбувся чемпіонат Київської області з Taekwon-do і ITF у стм. Баришівка. На чемпіонаті було 254 учасники, йдеться на сайті міськвиконкому. Як завжди змагання були захоплюючими та напруженими. У багатьох вікових категоріях було до 34 учасників.

У цьому чемпіонаті брав участь Переяслав-Хмельницький клуб «Тайфун». У напруженій боротьбі золоту медаль з спарингів та срібну  з виконання техніки тулів отримала Бородіна Катерина (3 кл. ЗОШ № 6), подвійним срібним призером став Мірошниченко Іван (5 кл. ЗОШ № 2). Високі результати по техніці виконання тулів показали Ситніков Богдан 5 клас гімназія), Льон Валерій (3-Б кл. ЗОШ №2), Дудін Олексій (6 кл. ЗОШ № 7). Чудово себе проявив у спарингах Симонович Юрій 5 кл. ЗОШ №2).

Приємно що молодий клуб, який почав свою роботу лише восени 2016 року показує високі результати та радує перемогами серед більш досвідчених команд завдяки важкій та наполегливій праці тренера Чорненка Олексія та підтримці  Швиденко Миколи Анатолійовича. Бажаємо успіхів, високих результатів та нових перемог.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.