Стартувала міжнародна велогонка «Tour of Ukraine -2017»

0
4230

Вчора відбулося урочисте відкриття та старт прологу міжнародної шосейної велогонки «Tour of  Ukraine – 2017»,  маршрути  якої прокладені у Києво-Святошинському, Вишгородському та Білоцерківському районах, йдеться на сайті КОДА.

Відкривав  велогонку голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган:  «Для Київської області  і для всієї України це подія величезного масштабу, тому що по розвитку велоспорту можна побачити  розвиток держави як спортивний, так і соціально-економічний. Та країна, де є велика кількість спортсменів, які займаються в шосейному сегменті, має хороше дорожнє покриття і велику платоспроможність. А значить – достаток своїх громадян».

Олександр Горган також додав, що «розвиваючи велоспорт, ми розвиваємо головні показники країни, ми розвиваємо дороги і здоровий спосіб життя».

У велоперегонах «Tour of  Ukraine – 2017» беруть участь 20 команд із 15 країн світу. Упродовж п’яти днів гонщики потужних міжнародних команд боротимуться за перемогу в генеральній класифікації.

«Київська область вся як один сьогодні визначила для себе пріоритет розвитку спорту, а саме велоспорту.  Співпраця влади із Федерацією велоспорту в один день зробить багатоденну шосейну гонку «Tour of Ukraine» популярнішою  за «Tour de France» і «Giro d’Italia». Від Київської області велоспорт буде завжди отримувати максимальну підтримку!» – наголосив керівник  Київської області Олександр Горган.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.