Впродовж доби на Київщині було зареєстровано 32 випадки загорання трав’яного настилу та сміття

0
1278

Впродовж доби на території Київської області було зареєстровано 32 випадки загорання трав’яного настилу та сміття на загальній площі більше 20 га.  Повідомляє ГУ ДСНС у Київській області. Загорання виникали в Іванківському, Вишгородському, Києво-Святошинському, Броварському, Бориспільському, Згурівському, Кагарлицькому, Рокитнянському, Ставищанському, Володарському, Білоцерківському, Сквирському, Обухівському, Фастівському, Васильківському, Макарівському, Бородянському районах та місті Ірпінь.

В більшості випадків завдяки оперативному повідомленню, рятувальникам  вдалося не допускати розповсюдження вогню на великі площі та вчасно ліквідувати загорання.  Та  небезпека полягає в тому, що загорання сухої трави  стають причиною пожеж на сміттєзвалищах, торфовищах та в лісових масивах.

Головне управління ДСНС у Київській області звертається до всіх мешканців області з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в екосистемах, не спалювати траву, сміття  та залишки рослинності, не провокуючи, таким чином, виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.