Global Leadership навчали учнів Київщини бути лідерами

0
1375

24 квітня за сприяння голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана відбулася зустріч лідерів органів учнівського самоврядування Київської області з представниками організації Global Leadership (США), йдеться на сайті КОДА.

Звертаючись до учасників зустрічі, очільник облдержадміністрації Олександр Горган наголосив на тому, що однією з важливих складових лідерства є знання.

«Бути лідером означає мати знання. Одного бажання бути лідером не достатньо. Звичайно, дуже важливо відчувати, що світ не може існувати без вас, що ваша діяльність є вкрай потрібною. Тому дуже важливо мати знання, як правильно використовувати свої лідерські здібності. Коли ви лідер – це означає, що люди вам довіряють. Тому дуже важливо не розчарувати їх, і дати їм те, чого вони від вас очікують. Тому знання – це частина вашої відповідальності», – сказав Олександр Горган.

Як повідомили лідери шкільного самоврядування, в Київській області вже 10 років діє Обласна рада дітей Київщини (ОРДК) – орган учнівського самоврядування, добровільне, незалежне об’єднання районних та міських осередків самоврядування дітей та учнівської молоді. Основне завдання ради – організація та координація діяльності органів учнівського самоврядування в усіх районах, а також містах в навчальних закладах області.

В структурі ради працюють 5 комісій з різних напрямів діяльності, які координують роботу з впровадження 10 програм: «Лідер у кожному з нас», «Правова освіта», «Інформаційно-методичний центр Обласної ради дітей Київщини», «Наша планета – наш дім», «Поділись своїм теплом», «Ми за здоровий спосіб життя», «На крилах натхнення», «Стань особистістю», «Знання, досвід, успіх» та «Партнерство – основа успішної діяльності».

Лідери шкільного самоврядування розповіли представникам американської делегації, чому саме тема лідерства така цікава для них: «Ми є лідери шкільного самоврядування і хочемо розвиватися, самостверджуватися, самоорганізовуватися, а також самовдосконалюватися».

За традицією, лідери шкільного самоврядування посвятили гостей із США у члени ОРДК, пов’язавши їм кольорові галстуки.

Керівник організації Global Leadership, яка розташована в штаті Джорджія, Джессі Джеймс зазначив, оскільки на Київщині діє спеціальна програма щодо підготовки молодих лідерів: «Ми будемо залучені до цієї програми якомога більше, і будемо це робити, тому що наше основне завдання – бути корисними для вас».

Відтак, представники організації Global Leadership – Джессі Джеймс та Роб Морріс  поділилися з лідерами шкільного самоврядування своїм досвідом у тому як стати справжнім лідером та провели тренінгові заняття щодо формування лідерських якостей у дітей та учнівської молоді.

По завершенню зустрічі Президент «Global Leadership Organization» подарував кожному з лідерів шкільного самоврядування свою книгу, в якій розповідається про 8 принципів лідерства.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.