Як заробляють на прострочених товарах

0
1637

Прострочені шоколадки, пиво, продукти харчування та побутову хімію можна придбати в інтернет-магазинах та на ринках. Про продукти без терміну придатності попереджають. Пляшка пива, в якого він закінчився, коштує 5 грн, шоколадка – 10 грн.

“На прострочених продуктах можна гарно заробляти. Більшість товару привозять з Польщі чи Німеччини. Там магазини ще й доплачують за те, що ти забереш списане. В українських мережах можна придбати продукти, у яких закінчується термін придатності. Так, ми купували зелений горошок перед новорічними святами по 5 гривень за банку. Продавали його вдвічі дорожче. Непогано заробили. Термін придатності виходив за тиждень до Нового року. Люди не дивляться на дату”, – розповідає Gazeta.ua Олександр Ясинський з Києва.

Прострочений товар оптом купують дешеві заклади харчування.

“Кетчуп, майонез і різні соуси збуваємо там, де продають хот-доги, печуть пиріжки чи готують дешеві обіди. Паштети також купують у закусочні на залізничний вокзал. Шоколад беруть у випічку, так само згущене молоко. Часто не вкладаємо грошей у товар, а заробляємо по 5-7 тисяч гривень щомісяця”, – каже Ясинський.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.