У Києві за проїзд в метро можна розрахуватися за допомогою смартфона

0
1403

Для того, щоб оплачувати проїзд смартфоном, користувачам потрібно встановити і активувати NFC-платежів у додатку Приват24, і в метро просто піднести розблокований телефон до терміналу.

Про це KV стало відомо з повідомлення КП “Київський метрополітен” у Facebook.

“Тепер не тільки жетон, але і банківська картка не потрібна. 5 млн осіб можуть платити за проїзд в метро за допомогою мобільного”, – сказано в повідомленні.

Так званий NFC-гаманець доступний для мобільних пристроїв з версією програмного забезпечення Android 4.4 KitKat і вище з вбудованим NFC-чіпом.

“Для того, щоб безконтактно оплачувати покупки або проїзд смартфоном, користувачам потрібно встановити і активувати NFC-платежів у додатку Приват24, і в торговій точці або метро просто піднести розблокований телефон до терміналу”, – сказано в повідомленні.

Радник глави КП “Київський метрополітен” Наталя Макогон розповіла в інтерв’ю ЗМІ, що нова програма оплати вже запрацювала на всіх станціях столичної підземки, і охочі пасажири, у чиїх гаджетах встановлено додаток Приват24, можуть без проблем користуватися новою функцією.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.