У СБУ розповіли, в яку гру вплуталася Савченко

0
1230

Служба безпеки України (СБУ) має намір допитати народного депутата Надію Савченко як свідка в рамках кримінального провадження найближчим часом. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

“За моєю інформацією Надія Савченко знаходиться на території, де діє закон. Думаю, вона вже готується до того, щоб вийти на роботу. Ми найближчим часом її опитаємо в рамках кримінального провадження, яке відкрито. В даному випадку вона проходить як свідок”, – зазначив він.

При цьому Тандіт підкреслив, що дата проведення опитування Савченко є закритою інформацією.

Крім того, Тандіт підтвердив, що керівнику громадської організації “Офіцерський корпус” Володимиру Рубану було скасовано в’їзд на окуповані території. “Підтверджую цю інформацію. Йому і ще одній людині, яка знаходилася разом з ним і намагалася незаконно перетнути лінію розмежування, призупинили пропуск”, – сказав він.

За словами Тандіта, у Рубана при затриманні на лінії розмежування були вилучені спецзасоби, які він намагався застосувати проти правоохоронців. “Ведеться оперативна робота… Було забрано спецзасоби, які незаконно знаходяться у нього та які він намагався використовувати. Ми переглянули анкету, яку він заповнював як пропуск, з метою. Він нібито їхав до родичів. Хоча на місці їх затримання повідомив про те, що вони їдуть у сіру зону розмінувати блок і лінію за лінією розмежування”, – уточнив він.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.