У Донецьку підірвали бойовика “Гіві”

0
1346
Сьогодні о 6:12 в результаті терористичного акту загинув бойовик “ДНР”, командир батальйону “Сомалі” Михайло Толстих, відомий як “Гіві”. “Міністерство оборони “ДНР” звинувачує в цьому українських силовиків.
Тоді як за попередньою інформацією, у штаб, де перебував командир батальйону бойовиків “Сомалі” вистрілили з гранатомета. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на  “Новая газета”.
Журналіст Юрій Бутусов також говорить про вогнемет “Джміль” як імовірне оруддя вбивства. Водночас журналіст спростовує версію про те, що до ліквідації “Гіві” причетні українські спецслужби.
“Якщо версія з вогнеметом підтвердиться, то малоймовірно, що до цього причетні українські спецслужби. Занадто помітна зброя вогнемет, диверсант би з ним просто не пройшов по базі “Сомалі”. Більш ймовірно, що полковника “Гіві” усунули люди Захарченка. Після знищення Толстих у Донецьку не залишилося самостійних польових командирів. Останнім конкурентом Захарченко тепер залишається Ходаковський, але він безпосередньо підрозділами не командує”, – наголосив Бутусов.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.