Пост зради. «Аграрники» таки кинули Пряхіна. «Афігєть!» – кричали гості …». Бобровніку вже й посміхатися не можна )

0
2616

Андрій Пряхін – родом з Донецька. Ну а ми знаємо, які там пацани. Сказали – зробили. Він і догану мені дав, і повноваження забрав. Все як просили і як домовлялися. А хлопці-депутати з Ташані (Володимир Якименко), Дем’янець (Василь Григоренко), Соснової (Анатолій Красуцький) взяли та й не дотримали слова. Василь Григоренко встав і сказав: «А ми не будемо голосувати за Ваш звіт і всі «аграрники» теж».

Районна адміністрація в світлі, прозорості та публічності, вперше в історії звіт голови опублікували на сайті. Усі читали. Показники найкращі за роки незалежності. Підстав для недовіри фактично немає. Не затверджувати звіт теж немає причин. Андрій Коркач (Студеники, партія «простих») пояснив свою позицію: немає гарної роботи у внутрішній системі РДА. Але як це впливає на те, щоб не голосувати? Роботу ж то зроблено. Зроблено вчасно і без заборгованостей, з позитивними фінансовими досягненнями. Андрій Пряхін умудрився знайти спонсорів, які на 10 тис. євро дітям в районі подарунків роздали під свята. Купував котел у госпіталь, більярдний стіл, своїм власним авто возив дітей у табори, призовників – у військові частини, допомогу від переяславців в АТО. Ніхто такого не робив. І виходить олігархів він теж не вразив.
Але не всі їх послухали, були такі депутати з Аграрної фракції, що голосували за прийняття звіту. Результат голосування на відео. Цікавий виступ Петра Качкалди, (дивитися над текстом) який фактично визнав, що «аграрії» загнали себе в глухий кут.

Івана Бугаєнка, запитували депутати за, що зарплату отримує? Домовлялися, домовлялися і не домовилися.

Сьогодні всі зрозуміли, що Андрій Коркач і його фракція «Простих людей» районного розливу пішла під місцевих олігархів, як німці під лід. «Свобода» Сергія Шаменка – за патріотизм, але «армії грошей не давати!» – голосно говорив їх лідер. І у всьому, зі слів Володимира Романенка (Вовчків, «Свобода»), звісно винен Бобровнік, бо проводить наради з техпрацівниками в РБК. Простим людям про бюджет розповідає ). Наче наївний ). Легкий мій коментар. Оригінал виступу на відео. 5 хв. 22 сек.

Не проголосував директор школи Соснової (Аграрна партія), школа якого вперше в історії з районного бюджету гроші отримала. Не проголосував і головний лікар Володимир Якименко (Аграрна партія), а ЦРЛ вперше в історії отримала 8 млн. грн. з районного бюджету. Начальник відділу освіти Таміла Дубина, яку Андрій Пряхін від Бобровніка забрав під свою опіку, просто не прийшла підтримати шефа. «Афігєть!» – кричали гості …».

Сьогодні зверталися в усі двері, щоб ЦРЛ наче б не закрили. Але шановні, ЦРЛ – це власність громади, районна власність. Без згоди депутатів ніхто закрити в Києві її не може. Так її рівень залежить виключно від нас. Головний лікар все профукав, а тепер кричить, «людоньки, рятуйте!». Громадяни, не переймайтесь, районна державна адміністрація усе контролює. Ми не надіялись на головного лікаря. Але щиро Вас прошу, українці, не хворійте!

Чому намагаються говорити, що закриють ЦРЛ? Щоб переключити увагу громадян з відставки головного лікаря на неправдоподібне закриття ЦРЛ. Тому запускають плітки, щоб Володимира Якименка тільки залишити. Переяславці, лікарня буде, не ми її будували і не Києву її закривати!

Задав головному лікарю запитання, чому він депутатам по реформі нічого конкретно не говорить? Відповідь так і не отримав, бо він нічого не знає і знати не хоче. Деталі на відео.

Виступала сільський голова Поліг-Яненок, громадянка В. К. Пишу правду, обходжу її десятою дорогою. То поважай її, то їй воно не потрібно, то вона підписи збирає проти мене за відео у ФБ, то я не так, на її думку, як їй хотілося з міським головою виступив у клубі в Хоцьках. Микола Тухлий, завклуб, підписник лише у ФБ. Він зняв те відео про дорогу в снігу і то їх місцеві розбірки. Прошу мене не вплутувати в історію, хто там з ким дружить. Культура – не мій профіль. Гроші їм на зарплати й заходи знайшов. Небагато, але дещо буде краще, ніж минулого року. Схеми прикрив. «Культуріть» собі в межах фінансових можливостей. Громадянка В. К. погрожувала мені розправою, свідків чимало, відео – доказ цьому.

Явно шатун не Бобровнік, а ….

Розумію, що дійсно Вона вірить у те, що говорить. Тільки от ніяких цвяхів у Циблівську громаду не забивав. Якщо вірити документам – Хоцьки не голосують. Хоцьки – це край Петра Качкалди, говоріть з ним. І сільський голова, здається, з «аграрних».
Прокуратура, СБУ? Яке я маю до них відношення??? Вони всі сільські ради перевіряли. На відміну від Вас я їм нічого не писав з приводу доріг. У сільських радаї є гроші на рахунках, і вони сьогодні вільні від вільніших. Всі кабінети названих посадовців знаходяться на першому поверсі. Не бійтеся Фейсбуку )

У чому фішка цієї сесії? Звіт то ми заслухали )))) Фактично почули й до відома прийняли, хоч і не проголосували. Прецедент.

Далі буде…
Слава Україні!

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.