Ощадбанк надає зручну послугу переказу коштів онлайн

0
2078

Корисний та сучасний сервіс “Переказ коштів з картки на картку” запропонував своїм клієнтам Ощадбанк. Відтепер користувачі карток Visa, Mastercard та ПРОСТІР можуть швидко та безпечно переказувати та отримати кошти в гривні на офіційному сайті Ощадбанку, зазаначає Gazeta.ua.

Сервіс доступний цілодобово. Щоб зробити переказ з картки на картку, потрібно мати номер картки отримувача та доступ до мережі Інтернет. Переказ коштів онлайн має декілька важливих переваг: по-перше, це швидкість отримання переказу, адже гроші зараховуються на рахунок отримувача миттєво. По-друге, комфорт та зручність: відправник здійснює операцію, не відвідуючи відділення банку. До того ж, отримувача буде сповіщено про переказ електронною поштою або по телефону, якщо дані було вказано у відповідній формі.

Користуватися сервісом онлайн-переказів можуть не тільки клієнти Ощадбанку, а й клієнти інших банків України. Тепер зробити переказ можна швидко та зручно з картки на картку у будь-який час. Перекази онлайн здійснюються так само безпечно, як і в відділенні банку. Адже онлайн-система Ощадбанку надійно захищена згідно з міжнародними вимогами захисту банківської інформації. Всі дані клієнтів є конфіденційними.

Крім того, переказ коштів онлайн є не тільки надзвичайно зручним, а й вигідним для користувачів. Тому що комісія складає 1% від суми переказу +5 грн. Це не перевищує тарифи інших банків. Комісію сплачує відправник, а кошти зараховуються на картку отримувача протягом декількох хвилин, залежно від правил роботи його банківської установи.

Для користувачів, які зареєстровані в системі “Ощад 24/7” та бажають зробити онлайн переказ, діють знижені тарифи: 0,1% +2 грн. між картками Ощадбанку та 0,7% +5 грн. на картки інших банків.

Втілення сучасного сервісу онлайн-переказів Ощадбанком свідчить про те, що банк постійно розширює спектр послуг та надає клієнтам ще зручніші канали самообслуговування.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.