Опубліковано лист Януковича до Путіна з проханням ввести війська

0
1421

У розпорядженні Цензор.НЕТ опинився історичний документ – лист колишнього Президента Віктора Януковича до президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну.

Саме цей документ на засіданні РБ ООН 3 березня 2014 року продемонстрував представник Росії Віталій Чуркін.

документ

“Як законно обраний Президент України заявляю. Події на Майдані, незаконне захоплення влади в Києві призвели до того, що Україна опинилася на порозі громадянської війни. У країні панують хаос і анархія, життя, безпека і права людей, особливо на південному сході та в Криму – під загрозою. Під впливом західних країн здійснюється відкритий терор і насильство, люди переслідуються за політичними та мовними ознаками.
 
У зв’язку з цим звертаюся до Президента Росії В. В. Путіна з проханням використовувати Збройні сили Російської Федерації для відновлення законності, миру, правопорядку, стабільності та захисту населення України”, – під такими словами стоїть підпис Януковича.

документ
Попередньо Віталій Чуркін запевнив справжність продемонстрованого документа своїм листом

документ

документ

документ

документ

І лист Януковича, і лист Чуркіна містяться в матеріалах справи проти Віктора Януковича щодо держзради з листопада 2016-го, – повідомило Цензор.НЕТ джерело в правоохоронних органах.

Сам Віктор Янукович підтвердив справжність свого листа на прес-конференції в Ростові.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.