Студенти місцевого університету матимуть змогу бекзоштовно навчатись в Польщі

0
1295

7 грудня 2016 року в академії ім. Яна Длугоша, що в місті Ченстохові (Республіка Польща), підписано Угоду про співпрацю між зазначеним вузом та Державним вищим навчальним закладом «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». Про це йдеться на офіційному сайті університету. Було обговорено можливості майбутньої співпраці, зокрема  проведення спільних наукових конференцій, методичних семінарів, обмін студентами, підготовку спільних наукових видань та ін. Домовлено про узгодження навчальних планів з тим, щоб налагодити співпрацю за програмою «Подвійний диплом».

Уже в березні 2017 року наші студенти отримають можливість три місяці безкоштовно навчатися в Академії згідно з навчальним планом, а також безкоштовно проживати в гуртожитку та вивчати польську мову.

Академія ім. Яна Длугоша в Ченстохові – сучасний державний вищий навчальний заклад з 40-річною історією. Академія пропонує навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалаврат», «магістратура», «аспірантура» на 5 факультетах з 30 напрямів та понад 80 спеціальностями.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.