Школярі Переяслав-Хмельницької ЗОШ №5 передали гроші і подарунки для воїнів АТО

0
1426

Допомога бійцям АТО вже стала для нашої Переяслав-Хмельницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 5 доброю традицією. Ось і цього року під час проведення благодійного ярмарку вдалося зібрати кошти, які просто необхідні нашим бійцям. Щоб допомога надійшла вчасно і за адресою, було вирішено запросити надійного посередника. І до школи завітала Людмила Олександрівна Вакарашу.

Волонтера зустрічали представники учнівського самоврядування Козацького Братства «Якима Андрушки» : Олександр Боярин, Антон Білецький та Максим Микитенко; педагог – організатор Олена Касьян.

Людмила Олександрівна прийшла не з пустими руками, з подарунком від бійців — солдатською їжею. Для ознайомлення учням передано галети, консерви та мед , які зазвичай їдять наші воїни.

У свою чергу найменші учні школи — першокласники, передали бійцям свої подарунки — обереги у вигляді вишиванки. Діти старанно працювали аби тепло їх ручок та сердець зігрівало наших бійців на далекому Сході.

Антон Білецький в присутності директора школи, заступника директора з виховної роботи , керівника та членів Козацького Братства передав кошти ( в розмірі 3570 гривень) на купівлю теплого одягу для бійців.

Людмила Олександрівна від імені бійців подякувала учням і пообіцяла незабаром прийти знову, розповісти про витрачені кошти та передати вітання від бійців.

Заступник директора з виховної роботи Кардашевська І.І.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.