Керівники району привітали юристів з професійним святом

0
1395
Щорічно 8 жовтня в Україні відзначають День юриста. Тож, у переддень професійного свята в адміністрації привітали працівників юридичної сфери, йдеться на сайті Переяслав-Хмельницької РДА.
Голова райдержадміністрації Андрій Пряхін наголосив, що бути юристом почесно і відповідально, без юридичної консультації нині не обходиться жодна сфера людської діяльності. Висловив вдячність працівникам юридичної галузі за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту громадян, уважне ставлення до людських проблем. Побажав присутнім міцного здоров’я, великого родинного щастя, невичерпної енергії, творчої наснаги, мудрості, витримки і нових професійних досягнень.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Петро Качкалда. З нагоди професійного свята побажав юристам професійного успіху, міцного здоров’я, щастя та родинного добробуту.
Продовжилися урочистості у Переяслав-Хмельницькому міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Київській області, де під керівництвом Вікторії Литовченко працює дружній колектив.
За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста кращих працівників юридичної сфери було відзначено подяками від керівників району.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.