Львівські студенти-енергетики дізнались про переваги майбутньої роботи у «Львівобленерго»

0
1610
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Саме з цією метою відбулася зустріч керівництва ПАТ «Львівобленерго» зі студентами-магістрами п’ятого курсу за спеціальностями «електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Інституту енергетики та систем керування НУ “Львівська політехніка”.

Адже завдяки проекту “Стипендіат Товариства” кращі за успішністю студенти отримують стипендії від ПАТ “Львівобленерго”. А в майбутньому матимуть можливість працевлаштуватись в означеній компанії. До речі, іменними стипендіями тут відзначили вже сотню колишніх студентів, більшість з котрих нині успішно працює в системі “Львівобленерго”. Також, студенти дізнались про два факультативи – “Енергозбутова діяльність обласних енергокомпаній” та “Технічна експлуатація електричних мереж”, які читають провідні фахівці компанії з великим практичним досвідом.

Окрім того, на зустрічі молодих політехніків ознайомили з діяльністю ПАТ “Львівобленерго”, з можливостями кар’єрного росту в компанії, серед яких вже діють такі успішні проекти як “Школа Лідера”, “Школа Диспетчера”, “Школа Майстра”, “Школа Маркетингу”.

Ігор Галущак
Львів

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.