В. о голови РДА Андрій Коркач забув про дороги району!

0
3695

Про забуту від ремонту дорогу, повідомляє на своїй сторінці у ФБ депутат Переяслав-Хмельницької районної ради.

Цитуємо:

“Проте мріє стати головою Переяслав-Хмельницької РДА!!! . Сьогодні мав необережність проїхати районною дорогою, із Соснівки (Радянське) через Сомкову Долину до старих Студеників Переяслав-Хмельницького району.

Востаннє, я їхав цією дорогою у двадцятих числах червня цього року, тоді радів, що від стулеників нарізаються ями і будуть робити ямковий ремонт. Проте сьогодні 30 серпня 2019 року о 22.00 годині їдучи цією дорогою зрозумів, що про дорогу просто забули. Натомість утворилися ще й нові ями.

А люди вже два місяці страждають від халатності районного керівництва в особі Андрія Коркача, як в.о. голови районної адміністрації. Цікаво, що аграрна партія в особі її керівника Юрія Павлушка мовчить, мовчить і протеже Андрія Коркача, депутат теж, член аграрної фракції райради Олександр Ярема, який мріє Коркача лишити, вже в якості голови Переяслав-Хмельницької РДА.

Аграрники, що ж Ви не репетуєте на сесії, що дорогу кинули на призволяще?? Кілька місяців нарізана в ямах без дорожніх знаків, лишалася і дорога в межах села Пристроми, і тільки після відео пристромських активістів, так сяк ті, ями залатали.! Але куди поділися виділені гроші??

Деталі на відео.! Репост вітається! “

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.