Київщина отримала понад 1,2 млрд гривень на ремонт державних доріг

1
1985

В рамках рішення про зміни в обласний бюджет Київщини Київоблрада прийняла всю суму трансфертів на будівництво та ремонт доріг державного значення у Київській області. Також затверджений повний перелік об’єктів капбудівництва на 2017 рік і перерозподілені субсидії між районами. Про це повідомляє KV.

За словами голови бюджетної комісії Київоблради, зміни до бюджету пов’язані із затвердженням остаточного переліку об’єктів капітального будівництва на 2017 рік, прийняттям нової програми з очищення басейну річки Дніпро. Також внесено корективи у витрати програми впровадження Єдиної соціальної карти Київщини на 2017-2019 роках

“У дохідну частину бюджету прийнята вся сума трансфертів з держбюджету на будівництво та ремонт доріг державного значення у рамках експерименту. Це – 1,2173621 млрд гривень. У цьому рішенні ми здійснили перерозподіл видатків на субсидії по районах Київської області із змінами: там, де територіям не вистачало, додали, а там, де перевитрата – зняли. Зробили коригування витрат на програму Єдиної соціальної карти Київщини, які перенесли з загального фонду на спеціальний, так як бази будуть створюватися на базі КП”, – розповіла Ольга Бабій.

- Реклама -

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.