Співробітник Ржищівського військового лісгоспу продав ліс майже на 150 тисяч і відсидить один рік

0
1333

Завдяки належній організації роботи прокуратури Київської області та наполегливої діяльності Києво-Святошинської місцевої прокуратури службовця Бучанського військового лісництва ДП «Ржищівський військовий лісгосп» визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Нагадаємо, під час проведення інвентаризації лісопродукції у вищевказаному державному підприємстві комісією з’ясовано, що співробітник лісництва, будучи матеріально відповідальною особою на підставі договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність, шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинив розтрату лісоматеріалу на суму майже 150 тисяч гривень.

Внаслідок щирого каяття та визнання вини обвинуваченим, між ДП «Ржищівський військовий лісгосп» та чоловіком, відповідно до вимог ст. 468 КПК України, укладено угоду про примирення.

Зважаючи на всі обставини, обвинуваченого визнано винним у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді одного року обмеження волі, з позбавленням права обіймати керівні посади, наділені організаційно-розпорядчими функціями у сфері лісогосподарської діяльності, що передбачають індивідуальну матеріальну відповідальність строком на 1 рік.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.