Мобільний сервісний центр РСЦ МВС в Київській області розпочав роботу

0
1470

В Київській області громадянам надаватимуть адміністративні послуги не лише стаціонарні, але й пересувний мобільний сервісний центр МВС. Те, що відтепер легше зареєструвати авто, замінити посвідчення водія або отримати довідку про відсутність судимості, відчули на собі мешканці Кагарлицького та Фастівського району, йдеться на сайті КОДА.

Перша робоча поїздка мобільного сервісного центру МВС, на Київщині, відбулась до м. Кагарлик. Раніше на отримання послуг сервісних центрів мешканці Кагарлицького району витрачали близько 4 годин, з них близько двох годин на дорогу. А зараз для того, щоб замінити водійське посвідчення вони витрачають пів години. Перереєструвати транспортний засіб – менше ніж годину.

Громадяни які вже встигли скористатися послугами мобільного сервісного центру РСЦ МВС в Київській області залишились задоволені. Відмічають, що сервісні центри, дійсно стали ближче до кожного мешканця Київщини.

Графік виїзду та перелік населених пунктів до яких буде здійснюватись виїзд мобільного сервісного центру МВС можна знайти на сайті РСЦ МВС в Київській області у розділі «МОБІЛЬНІ СЦ».

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.