Переяславський університет здобув Гран-прі на освітянській виставці «Освіта та кар’єра-2017»

0
2204

Передрук: сайт ДВНЗ “ПХДПУ імені Григорія Сковороди”

У просторих виставкових залах Українського дому (м. Київ)  з 6 по 8 квітня 2017 року з неймовірними попитом відбулися дві освітні виставки «Освіта та кар’єра-2017» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Дані виставки традиційно є найбільшим заходом в Україні, що присвячені широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном, під час якого відвідувачі безпосередньо можуть спілкуватися з представниками українських та закордонних навчальних закладів.

Цього року у виставці взяли участь близько 60 навчальних закладів з України і 50 із зарубіжних країн. Були представлені навчальні заклади і академічні агенції з Великої Британії, Італії, Чехії, Ізраїлю, Польщі, Франції, Греції, Латвії, Литви, Туреччини, Болгарії, Словаччини, США, Чорногорії. Традиційно великими павільйонами були представлені навчальні заклади Чехії та Польщі, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.

У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки дізнавалися про підготовчі програми, які пропонують навчальні заклади, рівень вимог до сертифікатів ЗНО з навчальних предметів, кар’єрні перспективи після отримання диплому тощо. Відвідувачі також мали змогу поспілкуватися з представниками посольств, культурних центрів та провідних українських спеціалізованих агенцій, відвідати різноманітні майстер-класи, круглі столи тощо.

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди упродовж багатьох років бере активну участь у виставці «Освіта та кар’єра». Участь вишу в цій події дає можливість презентувати найвагоміші творчі надбання та науково-педагогічні досягнення, знайомити відвідувачів з найкращим досвідом організації навчально-виховного процесу університету, авторськими проектами, новим поколінням навчальної та наукової літератури.

Цього разу наш вищий навчальний заклад виборов Гран-прі в номінації «Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх вчителів засобами традиційного декоративно-прикладного мистецтва».Ряд викладачів нагороджено грамотами.

Ольга Науменко
фахівець соціально-гуманітарного відділу

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.