ФК “Переяславщина” поступилася в дебютному матчі чемпіонату Київської області

0
1407

У дебютному матчі чемпіонату Київської області ФК “Переяславщина” зіграла на виїзді з “Кристалом” (Козин) і поступилася з розгромним рахунком 0:5.

“До розгрому «Переяславщини» доклав ногу та голову — і в прямому, і в переносному розумінні цього вислову — вправний стрілець Панічев. Та й взагалі, «Кристал» виграв завдяки тому, що його гравці виявилися майстернішими за візаві, котрі сильні згуртованістю, але в індивідуальних аспектах гри відчутно гірші. Найприкріше, що в середині другого тайму гості з Переяслава-Хмельницького, що називається, здалися на милість переможців, і це найнеприємніший висновок з вищолігової прем’єри,” – йдеться в аналізі гри від інформ-служби КОФФ.

Андрій Кобченко, тренер «Кристала»: Сподіваюся, що велика перемога не спричинить ейфорії в колективі. Бо насправді «Переяславщина» дуже сподобалася до перерви. Організована, завзята, самобутня команда. Нам певною мірою поталанило, що до чужих воріт залетіло ледь не все, що летіло в тому напрямку, а до наших — нічого, хоча нагоди були і в гостей. Однак реально рівна боротьба тривала до рахунку 2:0, надалі переяславці, що називається, опустили руки. Але проблеми суперника має вирішувати він сам. Я ж задоволений своєю командою, дуже радий за Панічева, який провів якісний матч, як і личить лідеру, але ще більшою мірою задоволений тим, що в нас є різні варіанти гри в атаці.

Олександр Якуба, спортивний директор «Переяславщини»: Поразка закономірна, хоча рахунок надмірно великий. Скажу більше, ми якщо й поступалися в чомусь господарям, то хіба що в індивідуальній майстерності лідерів. А перший тайм «Переяславщина» взагалі провела добре, грала в свій футбол. Чому після перерви ми збилися на спрощену манеру гри, тон якій задав опонент, — верхові передачі, закидання м’яча на Панічева і все, маємо з’ясувати на заняттях з тактики. Зауважу, що нашій команді дуже важко даються матчі на синтетиці, де все зовсім інше, навіть відскоки м’яча. Звідси школярські помилки. Розумію, що це не виправдання поразки з великим рахунком, але факт беззаперечний. Сумніваюся, що «Кристалу» буде просто надалі, серед лідерів козинці місця собі не знайдуть, оскільки грають виключно через Панічева. Гірше, що ми ще в пошуку своєї гри. Однак відступати від наміченого не будемо. Команду підтримують місто та район, от і перед стартом сезону голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін зустрівся з колективом, пообіцяв усіляку підтримку, передав нам двадцять пар спортивного взуття.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.