Шопінг по-українськи: що купують в інтернеті чоловіки і жінки

0
2499

Найбільше покупок в інтернеті українці роблять у понеділок. Найбільше купують в онлайн-магазинах одяг, аксесуари та взуття, товари для дому та саду, техніку та електроніку. Жінки частіше купують косметику і дитячі товари, а чоловіки – для спорту та автомобіля. Про це розповів Gazeta.ua керівник онлайн-маркету Bigl.ua Віктор Кириченко.

Аналітики маркету проаналізували поведінку 5 млн користувачів протягом року. Найбільше торік користувачі купували техніку й електроніку, одяг, взуття та аксесуари. Кількість замовлень в цих категоріях — половина всіх покупок в онлайн-маркеті. Чоловіки на 30% зберігали зроблені покупки в “уподобане”, ніж жінки.

“Чоловіки ставляться до покупок розсудливо, а жінки — тяжіють до спонтанних придбань. Натомість жінки частіше залишають відгуки. Цікаво, що пані залишають і позитивні, і негативні відгуки. А чоловіки пишуть переважно про негативний досвід”, – коментує Кириченко.

За його словами, найбільше налаштовані на покупки українці на початку тижня. По понеділках роблять в інтернеті 17% всіх покупок. Найменше замовлень у вихідні.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.