Москва звинуватила Київ у провокаціях на Донбасі

0
1156

Москва звинуватила Київ у збройних провокаціях на Донбасі і звинуватила в невиконанні мінських угод. Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті російського МЗС у зв’язку з різким загостренням ситуації в Авдіївці, повідомляє Корреспондент.net.

“Закликаємо українську владу негайно припинити збройні провокації в Донбасі, дотримуватися домовленостей про перемир’я і приступити, нарешті, до відповідального виконання всіх положень мінського комплексу заходів, зокрема, тих, що стосуються політичних аспектів існуючих проблем”, – заявили у відомстві.

Крім того, в російському відомстві заявили, що загострення обстановки на лінії зіткнення завжди відбувається під час зарубіжних поїздок президента Петра Порошенка.

“Не може не привертати увагу і дивна “закономірність”. Будь-яке загострення обстановки в Донбасі дивним чином збігається із зарубіжними вояжами українського керівництва, яке, мабуть, таким чином розраховує зберегти спровоковану самим Києвом кризу в міжнародному порядку денному”, – заявили в російському МЗС.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.