На Переяславщині відбулися практичні заняття з вогневої підготовки

0
1327

24 січня 2017 року в рамках проведення Єдиного всеукраїнського стрілецького дня в селі Дівички Переяслав-Хмельницького району на базі військової частини польова пошта В2050 навчального полігону відбулися практичні заняття з вогневої підготовки, повідомляє прес-служба КОДА.

Метою даного заходу є поглиблення теоретичних знань та відновлення практичних навичок військовозобов’язаних у поводженні зі зброєю. Заняття на полігоні були організовані в навчальному класі, де кожен зміг вивчити заходи безпеки під час стрільби, будову стрілецької зброї, потренуватися у виконанні нормативів розбирання та складання зброї.

До проведення навчань долучилися командир міськрайонного загону територіальної оборони Олександр Якименко, заступник Переяслав-Хмельницького військового комісара з територіальної оборони Федір Гуленко, перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Бобровнік, заступник голови адміністрації Любов Онопрієнко, керівник апарату адміністрації Валерій Перчук, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Переяслав-Хмельницької РДА Олександр Гопанчук, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та військового комісаріату.

Пройшовши інструктаж, всі бажаючі взяли участь у виконанні вправ зі стрільби з автомата Калашникова (АКМС) та пістолета Макарова.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.