Жителі Переяслава та інших міст Київщини можуть залишитися без тепла

0
1474
НАК “Нафтогаз України” не виділив обсяги природного газу для 4 теплопостачальних підприємств Київської області. Серед них і КП КОР “Переяслав-Хмельницьктепломережа”. Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Київоблгаз”, пише Еспресо.TV.

Причиною відсутності підтверджених обсягів є велика заборгованість цих підприємств за газ. Згідно з Кодексом газотранспортної системи в такій ситуації “Київоблгаз” зобов’язаний припинити розподіл газу на дані підприємства. Відтак без тепла та гарячої води можуть залишитись 4 населених пункти Київської області – смт Коцюбинське, смт Бородянка, міста Тетіїв та Переяслав-Хмельницький.

Тож “Київоблгаз” припинить розподіл газу для чотирьох підприємств – ТОВ “УКРОПТ “Мастер-Енерго”, КП КОР “Бородянкатепловодопостачання”, КП КОР “Переяслав-Хмельницьктепломережа” та КП КОР “Тетіївтепломережа”.

Про це керівникам зазначених підприємств не раз повідомляли листами та на спільних нарадах в місцевих органах самоврядування. Проте поки що не вжито жодних заходів для вирішення цього питання.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.