КОДА започаткувала виплату одноразової фінансової допомоги особам, які уклали контракт про проходження військової служби

0
1433

17 листопада голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган провів розширену нараду за участю заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Михайла Царенка, голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів області, керівників структурних підрозділів, ПАТ «Київобленерго», Служби автомобільних доріг в Київській області, йдеться на сайті КОДА.

Під час наради було розглянуто в тому числі питання щодо призову на строкову військову службу і залучення кандидатів на військову службу за контрактом в Збройні Сили України.
Заступник обласного військового комісара Артур Гаркуша доповів учасникам наради стосовно проведення призову на строкову військову службу і залучення кандидатів на військову службу за контрактом у Збройні Сили України. За результатами його доповіді голова Київської ОДА наголосив на пріоритетності цього питання та доручив керівникам райдержадміністрацій та міськвиконкомів надати статистичну інформацію по залученню мешканців Київщини на контрактну службу.
Олександр Горган повідомив, що Київська обласна державна адміністрація ініціює надання громадянам, які уклали контракт про проходження військової служби, одноразової фінансової допомоги у розмірі 10 тисяч гривень. Це поміч родинам Київщини, годувальники яких вирішили бути професійними військовими й стали на захист вітчизни. Голова Київської облдержадміністрації доручив керівникам районів та міст обласного значення при плануванні бюджету на 2017 рік розробити місцеві програми надання фінансової допомоги особам, бажаючим служити за контрактом.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.