У Переяслав-Хмельницький прийшов третій гуманітарний вантаж з Німеччини

0
1550

Переяслав-Хмельницький центр соціального захисту пенсіонерів та інвалідів (Київщина) отримав третій гуманітарний вантаж з Німеччини. Його підготував керівник сервісного центру з обслуговування людей літнього віку (Мальтійська служба допомоги) Олівер Браун з Магдебурга, який співпрацює з Переяслав-Хмельницьким відділенням МГО “Міжнародний фонд “Взаєморозуміння і толерантність” і підтримує їхні проекти. Про це йдеться на сайті міської ради.

Два автомобілі привезли гуманітарний вантаж вагою понад 10 тонн. Центр соціального захисту отримав багатофункціональні ліжка для лежачих хворих, інвалідні візки, меблі, речі медичного призначення та багато іншого.

За день до прибуття вантажу Олівер Браун у складі німецької делегації приїхав до Переяслава-Хмельницького. Серед іноземних гостей – науковці та студенти університету Магдебург-Стендаль. Уже багато років між цим навчальним закладом та переяславським педуніверситетом існує співпраця.

Олівер Браун особисто взяв участь у розвантаженні автомобілів з гуманітарним вантажем.

Після цього гості з Німеччини зустрілися з ректором педуніверситету Віктором Коцуром та студентами. Наступного дня вони побували в Переяслав-Хмельницькій міській раді на прийомі в міського голови Тараса Костіна.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.