Переяслав-Хмельницький університет взяв участь у міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті»

0
2126

Передрук: сайт ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди”

25-27 жовтня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся VIII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» спільно з ІV Міжнародною виставкою «WorldEdu-2016». Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» – найбільш представницький і професійний захід в освітньому просторі нашої країни, який спрямований на презентацію, обмін досвідом, узагальнення та поширення інноваційних досягнень, набутих у практичній діяльності навчальних закладів, використання міжнародних освітніх новацій, ознайомлення із засобами навчання, проектами та програмами.

Цьогоріч до Міжнародного форуму долучилися 538 навчальних закладів із 24 регіонів України, Канади, США, Чехії, Великобританії, Польщі, Словенії, Франції, Болгарії та інших країн. У рамках роботи виставки-форуму були запропоновані програми навчання в Україні та за кордоном, організовані майстер-класи, відбувся ряд конференцій, презентацій, під час яких провідні науковці та педагоги із різних держав мали можливість обмінятися передовим досвідом.

У Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» активну участь взяв і Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди». Учасники делегації вишу обмінялися з представниками інших вищих навчальних закладів досвідом, визначили пріоритети модернізації вищої освіти та окреслили шляхи власного подальшого розвитку. Надзвичайно приємно, що здобутки колективу нашого вишу привернули неабияку увагу відвідувачів, а його професіоналізм був гідно оцінений організаторами виставки.

За результатами виставки Переяслав-Хмельницький університет імені Григорія Сковороди здобув Диплом І ступеня у номінації «Соціальне партнерство в контексті модернізації національної освіти».

Робота виставки пройшла у сприятливій атмосфері та відкрила безмежний простір для плідного обміну думками, оригінальними ідеями, творчими здобутками. Участь у таких заходах допомагає визначити подальші кроки інноваційної діяльності нашого вищого закладу.

Ольга Науменко

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.