Відбудеться інтерактивна експозиція до Дня захисника України

0
1440

14 жовтня, п’ятниця, з 11.00 до 18.00 громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує відвідати інтерактивну експозицію до Дня захисника України в приміщенні ТЦ «Глобус» (центральний вхід позаду Монумента Незалежності). Експозиція буде присвячена волонтерам та ветеранам АТО, які щодня мужньо долають себе і обставини.

Експозиція скрадатиметься з міні-кінозалу, в якому можна буде переглянути документальні фільми з циклу «Повернення», а також фото зони за мотивами фільму, що відтворюватиме військову атмосферу. Документальний цикл «Повернення» – це чотири історії з життя волонтерів та ветеранів АТО, які, не зважаючи на важкі фізичні поранення та психологічні травми, змогли повернутись до мирного життя. Вони на власному прикладі показують, що ніколи не варто втрачати віру, а слід продовжувати шукати себе і своє покликання. Прем’єрний показ стрічки з аншлагом пройшов у кінотеатрі «Жовтень» у червні 2016 року.

На гостей експозиції чекає фотосесія, а також диск з фільмом «Повернення» на згадку.

Довідково:

Цикл документальних фільмів «Повернення» створено за підтримки проекту USAID «У-Медіа», що його виконує міжнародна організація Internews та ГО «Інтерньюз-Україна». Партнером виступив Центр зайнятості вільних людей.

Захід відбудеться в рамках інтерактивної мультиекспозиції до Дня захисника України.

Урочисте відкриття: 11:00. Відкривають мультиекспозицію перші особи Міністерства інформаційної політики України та Міністерства оборони України.

Для представників ЗМІ потрібна акредитація. Акредитація за тел. 097 888 63 86 або press@mip.gov.ua

Організатори: Міністерство інформаційної політики України, УДППЗ «Укрпошта», Київська міська державна адміністрація, ГО «Інтерньюз-Україна», Українська асоціація інвалідів АТО.

Більше про подію на сайті Міністерства інформаційної політики України 

Більше про подію на Facebook 

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.