В Україні запустили сервіс, який допомагає отримати швидку юридичну допомогу онлайн

0
1474
В Україні з’явився унікальний ресурс, який дозволяє отримати швидко та доступно всю правову допомогу онлайн, повідомляє Еспресо.tv.

Сервіс Bitlex дозволяє отримати консультацію онлайн впродовж 24 годин із чіткою відповіддю на питання та реальною допомогою.

Bitlex також дивує можливостями складення якісного юридичного документу лише за 15 хвилин і навіть записатись до нотаріуса, не піднімаючи телефонної слухавки.

Варто звернути увагу і на класичні послуги, які відтепер доступні для кожного: терміновий виклик адвоката, створення бізнесу з установчих документів та абонентське обслуговування, включаючи також бухгалтерську підтримку.

За допомогою сервісу вже більше 3000 користувачів отримали своєчасну правову допомогу, а близько півтори тисячі документів на 100 % відповідають усім законодавчим та технічним вимогам.

З огляду на безліч позитивних характеристик щодо роботи сайту, найбільше приваблює відповідальний підхід співробітників Bitlex до захисту інтересів свого клієнта у будь-який час доби та у найскладніших ситуаціях.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.